сите категории
EN

Приватност

Дома> Приватност

Приватност

Оваа политика за приватност опишува како постапуваме со вашите лични податоци. Со користење на www.bobomachine.com(„Сајтот“) се согласувате за складирање, обработка, пренос и откривање на вашите лични информации како што е опишано во оваа политика за приватност.

колекција

Можете да ја прелистувате оваа страница без да давате никакви лични информации за себе. Меѓутоа, за да добивате известувања, ажурирања или да побарате дополнителни информации заwww.bobomachine.comили на оваа страница, може да ги собереме следните информации:

име, информации за контакт, адреса на е-пошта, компанија и кориснички ID;преписка испратена до или од нас;секоја дополнителна информација што ќе одберете да ја дадете; и други информации од вашата интеракција со нашата страница, услуги, содржина и рекламирање, вклучително и информации за компјутер и поврзување, статистика за прегледи на страници, сообраќај до и од страницата, податоци за реклами, IP адреса и стандардни информации за веб-дневник.

Ако одлучите да ни дадете лични информации, вие се согласувате за пренесување и чување на тие информации на нашите сервери лоцирани во Соединетите држави.

Користете

Ние ги користиме вашите лични информации за да ви ги обезбедиме услугите што ги барате, да комуницираме со вас, да ги решиме проблемите, да го прилагодиме вашето искуство, да ве информираме за нашите услуги и ажурирања на страниците и да измериме интерес за нашите страници и услуги.

Обелоденување

Ние не ги продаваме или изнајмуваме вашите лични информации на трети страни за нивни маркетинг цели без ваша експлицитна согласност. Можеме да откриеме лични информации за да одговориме на законските барања, да ги спроведеме нашите политики, да одговориме на тврдењата дека објавувањето или друга содржина крши туѓи права или да ги заштитиме нечии права, имот или безбедност. Таквите информации ќе бидат откриени во согласност со важечките закони и прописи. Може да споделиме и лични информации со давателите на услуги кои помагаат во нашите деловни операции и со членовите на нашето корпоративно семејство, кои може да обезбедат заедничка содржина и услуги и да помогнат во откривањето и спречувањето на потенцијално незаконски дејствија. Доколку планираме да се споиме или да бидеме купени од друг деловен субјект, може да споделиме лични информации со другата компанија и ќе бараме новиот комбиниран субјект да ја следи оваа политика за приватност во однос на вашите лични податоци.

пристап

Може да пристапите или да ги ажурирате личните информации што ни ги дадовте во секое време со контактирање на нас на:[заштитена по е-пошта]

Ние ги третираме информациите како предност што мора да биде заштитена и користиме многу алатки за да ги заштитиме вашите лични информации од неовластен пристап и откривање. Сепак, како што веројатно знаете, трети лица можат незаконски да пресретнуваат или да пристапуваат до преноси или приватни комуникации. Затоа, иако работиме многу напорно за да ја заштитиме вашата приватност, не ветуваме и не треба да очекувате дека вашите лични информации или приватни комуникации секогаш ќе останат приватни.

Генерално

Можеме да ја ажурираме оваа политика во секое време со објавување на изменети услови на оваа страница. Сите изменети услови автоматски стапуваат на сила 30 дена откако ќе бидат првично објавени на страницата. За прашања во врска со оваа политика, испратете ни е-пошта до нас.