сите категории
EN

Случај за изведба

Дома> Случај за изведба

назад

Машина за стеснување на цевки што се користи во CSEPEL

42
случај_прочитано01
случај_прочитано02
1
2
3
4

По еден месец преговарање, го потпишавме договорот на 29 март 2022 година. Првично препорачуваме двократна обработка ќе биде подобра. Но, клиентите велат дека мазноста на површината не е важна за нив и тие сакаат да бидат поефикасни во еднократната обработка. BOBO MACHINE секогаш цели кон задоволството на клиентите. Со цел совршено да ги исполниме барањата на клиентите, ние секогаш ќе спроведуваме машина за тестирање откако ќе заврши производството .

По неколку тестови, направивме добра работа со завршувањето на два различни типа на заострување на цевки истовремено.

Секогаш имаме за цел добро да им служиме на нашите клиенти и овој проект напредува многу непречено. Тоа се должи на меѓусебната доверба и добрата комуникација.

Пред

Машина за полнење на разладно средство во Бангладеш

СИТЕ

Никој

Следна
Препорачани производи