сите категории
EN

Случај за изведба

Дома> Случај за изведба

назад

Машина за полнење на разладно средство во Бангладеш

47
Господ
1
2
3

Во јуни 2021 година, АЦЧАЗАРКомпанијата има намера да го прошири обемот на проектот за производство на климатизери. Ладилното средствојагленИНГ машина беше итно потребна, и по еден месец технички дискусии, конечно беше решениетофинализиран.

По потврдувањето на барањата кај Џалал, одговорното лице на компанијата АС, го препорачуваме дпиштоли од типот Chillполнење машина.

Гледајќи наназад на целиот процес, процесот на комуникација со AC Company беше незаборавен. Појавата на нови проблеми и решенија се секогаш главна тема на овој проект. Ефикасната канцелариска ефикасност на двете компании ги постави темелите за совршено завршување на овој проект. со нетрпение го очекуваме следнотосоработка.Пред

Машина за брзо леење матрица што се користи во Супраџит, Индија

СИТЕ

Машина за стеснување на цевки што се користи во CSEPEL

Следна
Препорачани производи