сите категории
EN

Случај за изведба

Дома> Случај за изведба

назад

Машина за брзо леење матрица што се користи во Супраџит, Индија

55
1
2
3

Во декември 2020 година,Супрајит Почетокed проектот замашина за леење на жица. Поmгодини од комуникацијата со машинската технологија, го финализираме договорот вомарт, 2021.

Како стар клиент кој соработува со нас на машината за контрола на кабли веќе неколку години, Suprajit го препознава квалитетот на нашата машина, професионалната технологија и навремената услуга по продажбата.

Машината за брзо леење е подготвена во јуни 2021 година, а потоа ни треба околу еден месец да ја дебагираме новата мувла за машината да ги исполни барањата на клиентите и да испратиме слики и видеа за нивна потврда. И беше доставен до Индија во октомври по морски пат.

Откако клиентот ја прими машината, обезбедивме професионална24 часауслуга по продажбата.Супрајит беше многу задоволен од новата машина, која во голема мера го зголеми излезот и заштеди работна сила.He рече дека ќенарачајте го вториот машина оваа година.


Пред

Машина за правење хартиени плочи што се користи во интегрираната група на продавачи, САД

СИТЕ

Машина за полнење на разладно средство во Бангладеш

Следна
Препорачани производи