сите категории
EN

сите

Автоматска машина за сечење матрица

Автоматска машина за сечење матрица

  • Преглед
  • Параметар
  • Пребарување
  • Поврзани производи
Прифатете ја германската технологија, основната опрема за црви, структурата на црви, синхроно испраќајте масло до сите делови на движењето, продолжете го работниот век на опремата.
Со користење на професионална технологија за наборување, хартијата во облик на вентилатор може да се заштеди за 18%, што може да ги заштеди трошоците за работна сила и трошоците за производство и да ја подобри ефикасноста на производството. Дебелина на материјалот: 0.4-3.2 mm
Контролирајте го хранењето, реализирајте го следењето на ознаките во боја и прецизното сечење на матрицата.
Според распоредот на хартија, со користење на различни форми на нож плоча, пневматски заклучување нож плоча, лесно да се замени.
Дворедните кревети за хранење хартија се движат синхроно по случаен избор, а во исто време, функцијата за хранење хартија е подобрена.
Сечење матрица со ремен за втиснување во ролна, вдлабнатина, плочка, повеќенаменска една машина.
Воздушен притисок: ≥0.5Mpa

Автоматска машина за сечење со голема брзина на цилиндрична хартија е еден вид професионална опрема за сечење разни видови хартија, како што се хартија за вовлекување, обложена хартија, хартија од бела карта и така натаму. Машината усвојува интерфејс за микрокомпјутер и човек-машина, позиционирање на серво погонот, конверзија на наизменична струја, автоматско броење, рачна (пневматска) плоча за заклучување, фотоелектрична корекција, електромагнетна спојка, централизирано подмачкување на тенко масло, автоматско хидраулично полнење и растоварување, автоматско тајмирање и подмачкување , заштита од преоптоварување и уникатен ротирачки механизам, кој реализира повлекување хартија, непречено пренесување хартија, прецизно позиционирање, прием на хартија во ред, сите клучни делови и контролен систем на машината Усвојува увезени производи и прецизно склопување за да се обезбеди стабилен работен притисок, точно позиционирање , стабилно движење, безбедност и сигурност на машината.

тип:БО-950
Cut Precision:± 0.10 мм
Производен капацитет:150-210 пати / мин
Paper Convey Width:250-950mm
Max Roll paper diameter:1800mm
Suitable Material:120-600g/m2 coated paper,white cardboard
Total Power:14.5KW
Вкупна тежина:6.2T(standard);7800kgs(heavy)
Maximum cutting size:950x540mm / 950 x640mm(optional)
Maximum Pressure:350T
Overall Dimension:X x 4200 2100 1850 mm
Working Air Source:Air pressure :0.6Mpa ;                                                                                                        Working air:0.3m³/min;

СТАПИ ВО КОНТАКТ