сите категории
EN

сите

Машина за сликање BO-500*2

Машина за сликање BO-500*2

  • Преглед
  • Параметар
  • Пребарување
  • Поврзани производи

1. Производите на компанијата се вбризгување на гориво со 360 степени со голема брзина, а брзината на прскање е голема за да се осигури дека вбризгувањето нема мртви краеви и заштедува боја.

2. Производите на компанијата се брзо ротирачко вбризгување гориво со 360 степени, кое може совршено да го испрска и обработи секој производ. Има силна разновидност и може да прска тешки и сложени работни парчиња.

3. Двојните зграпчувања за масло работат истовремено со прскање, што е 4 до 5 пати повеќе од рачното прскање со масло, што значително ја подобрува ефикасноста на работата. И заштедете повеќе од двапати боја врз основа на оригиналното рачно прскање.

4 Опремата на нашата компанија ја апсорбира целата прашина од маслото што се создава при вбризгување гориво во водата преку „технологијата за екстракција на прашина надолу“, а потоа ја испушта во специјалната собирна мрежа за централизиран третман. Целата машина е целосно затворена, а операторот не може да ја допре бојата или да дише штетен гас. Уверете се дека работата на вбризгување гориво е еколошка без никакво загадување.

5. Прскање наставна функција, може да складира десетици илјади податоци.

6. Производот е истражуван и развиен од повеќе од 20 инженери три години. По многу тестови, машината има силна стабилност и долг работен век. Повеќето од внатрешните основни делови го прифаќаат логото на некои странски добавувачи (AirTAC Omron Tiandeshan Neiss Schneider). )

Материјалот на шасијата е од нерѓосувачки челик.

7. Совршена по продажба, едногодишна гаранција и доживотно одржување. Професионален тим по продажбата, обезбедувајќи техничка поддршка за прскање.

1Напон220V-750w
2Моќ1 / 2HP
3Применлива бојасекоја течност
4NW380kg
5GW480KG
6големината машина1400mm x 1400mm x 1950mm

СТАПИ ВО КОНТАКТ

Препорачани производи