сите категории
EN

сите

Машина за обложување на бакарна фолија

Машина за обложување на бакарна фолија

  • Преглед
  • Параметар
  • Пребарување
  • Поврзани производи
Вовед: Оваа машина е главно погодна за премачкување (композитно) производство на подлоги од типот на ролна; главно оптички и електронски филмски производи.
Главни суровини: Подлога за обложување: ПЕТ (δ=0.025~0.08mm), бакарна фолија (0.015~0.035mm).
Лепак: лепак на база на вода, лепак на база на растворувач.
Начин на обложување: Облога за мерење на ролна со запирка.
Комплет единици за одмотување (автоматско превртување тип со двостаница, тип со една станица).
Начин на обложување: Облога за мерење на ролна со запирка.
Единица за влечење (челик-флексибилна комбинирана активна влечна сила).
Комплет единица за складирање (двоен ред на ролери).
Единица за обложување (облога за мерење на ролна со запирка).
Група печки за сушење (28 метри печка, 4 метри температурна зона, вкупно 7 температурни зони).
Комплет од единица за намотување (автоматско превртување на централно намотување со две станици).
Единица за сечење (серво влечење, автоматско сечење).
Комплет багажник и преоден дел.
Една група на електрични контролни системи.
Ефективна ширина на облогата:1320mm
Ширина на ролна:1400mm
Механичка брзина:10 m/min (3~8m/min брзина на производство, во зависност од процесот) (уреди за контрола на брзината 0.05m)
Дијаметар на одмотување:≤φ700мм
Дијаметар на премотување:≤φ700mm (во зависност од процесот)
Начин на загревање и сушење:надворешно греење со електрична цевка од нерѓосувачки челик, циркулација на топол воздух со центрифугален вентилатор
Контрола на температурата:50~180℃±2℃ (првата до седмата температурна зона, температурата се зголемува, највисоката е 180℃)
Работ на намотување е уреден:±1.0 mm (за време на нормално производство)
Вкупна инсталирана моќност:околу 320kW (моќта потребна за електрично греење е 36KW x 7=252KW, а потребната моќност за нормално производство е околу 30~50%)
Ефективна ширина на облогата1320mm
Ширина на ролна1400mm
Механичка брзина10 м / мин
Дијаметар на одмотување≤φ700мм
Дијаметар на премотување≤φ700mm (во зависност од процесот)
Метод на загревање и сушењенадворешно греење со електрична цевка од нерѓосувачки челик, циркулација на топол воздух со центрифугален вентилатор
Контрола на температурата50~180℃±2℃
Работ на намотување е уреден± 1.0mm
Вкупна инсталирана моќност320kW
Димензии на опремата35000x3300x5500mm

СТАПИ ВО КОНТАКТ

Препорачани производи