сите категории
EN

сите

Прашина колектор

Прашина колектор

  • Преглед
  • Параметар
  • Пребарување
  • Поврзани производи

Импулсниот колектор за прашина од серијата MC е патентниот производ за корисен модел произведен од нашата компанија. Ги има предностите на едноставна структура, удобна поправка и одржување, флексибилна мобилна работа, стабилна и сигурна работа итн. Таа е идеална опрема за заштита на животната средина со високи перформанси и прекрасен изглед. Придржувајќи се до принципите на безбеден, економичен и применлив дизајн и земајќи ја предвид естетиката, изберете ја технологијата за третман со одлични

зрелост, стабилен и безбеден систем, удобно управување и без секундарно загадување; При изборот на опрема и инструменти се усвоени принципите на доверливост, економичност и примена.


слика


СТАПИ ВО КОНТАКТ