сите категории
EN

За нас

Основана во 1995, BOBO е водечка компанија за производство и извоз на машини, со 25 + години искуство во индустријата.

Ние со гордост имаме сопствена фабрика и центар за истражување и развој и сме специјализирани во индустријата за размена на топлина. Нашите главни производи, вклучувајќи машина за обработка на цевки и цевки, машина за вентилациони воздушни канали, машина за полиуретанска пена, машина за жица и кабел, итн. продаваат во 80+ земји и региони ширум светот, опслужувајќи ги големите компании како што се Midea, Bosch (Siemens), Samsung, LG, Daikin и Rinnai. Нашите годишни приходи од извоз надминува 10 милиони долари.

Пушти видео

R&D, прилагодување, најдобра услуга, Ние обезбедуваме едношалтерски машинско решение со висококвалитетни производи!

Пушти видео

Повеќе од 25

Години од
Искуство

Контрола на квалитет

Нашиот тим BOBO се обврза да ви обезбеди машини со врвен квалитет. Секој член на тимот е сериозно на должност и одговорен за секоја своја работа. Искрено се надеваме дека нашата технологија и напори ќе ви донесат подобри дела.

Челичарници
Челичарници
Челичарници

Флозирање, брусење, полирање, жлебување од 8 години искусен оператор и прецизен машински апарат.

CAD-CAM Дизајн
CAD-CAM Дизајн
CAD-CAM Дизајн

Ние брзо ги дизајнираме и пренесуваме барањата на клиентите, а потоа избегнуваме грешки од сите машински оддели.

Инсталација и тестирање
Инсталација и тестирање
Инсталација и тестирање

Професионално склопување од 10 години искусен асемблерот.

Сликарство
Сликарство
Сликарство

Облога во прав на рамката на машината од трето лице професионален добавувач за бојадисување. Подобри перформанси отпорни на масло.

Спарк ерозија-EDM
Спарк ерозија-EDM
Спарк ерозија-EDM

Клучните делови се направени од жичана EDM машина, таа нуди исклучително прецизно работење од нашиот 15-годишен искусен оператор.

Термичка обработка
Термичка обработка
Термичка обработка

Зацрнување, гаснење, хромирање, ние нудиме различни процеси на обработка за секој дел од финалната машина. Се претпоставува дека нуди одличен век на траење на машината.

Сертификат

Сертификат
Сертификат
Сертификат
Сертификат
Сертификат
Сертификат
Сертификат
Сертификат
Сертификат
Сертификат